*** Водещите вечерни новини на 7 юни ***   Валентина Шаркова -

...
*** Водещите вечерни новини на 7 юни ***
 
Валентина Шаркова -
Коментари Харесай

Водещите новини! КПКОНПИ: конфликт на интереси за 200 бона при общинари и кметове. Русия призна за наборници в Украйна

*** Водещите вечерни вести на 7 юни ***

 

Валентина Шаркова - общински консултант в Общински съвет Благоевград (мандат 2019 – 2023г.), е гласувала решения на Общинския съвет за понижаване с 30%, а след това и за освобождение от възнаграждение на концесионни вноски на търговски сдружения – концесионери на общински парцели. 

По същото време самата Шаркова е работела по трудов контракт в едно от дружествата-концесионери и е получавала заплащане.

Кмета на Община Никола Козлево – Ешреф Реджеб, е подписал 8 преводни нареждания в интерес на Сдружение „ Футболен клуб – Община Никола Козлево “, в което от 2016 година до момента синът му е член на Управителния съвет. Потвърден е и вторият спор на ползи за Реджеб – за това, че е подписал разходни касови ордери по издадени фактури от „ Ешрефоглу “ ООД и по този метод в нарушаване на закона е разходвал бюджетни средства в интерес на комерсиалното сдружение, в което съдружници са неговите синове и свързани с него лица.

Бисер Стойчев – общински консултант в Общински съвет Благоевград, е дал своя вот на съвещание на Общинския съвет в частен интерес – собствен и на брачната половинка му. 

Вместо да си направи самоотвод, той е дал своя вот „ за “ разрешаване на изработването и одобряването на промени в подробния организационен проект на населено място към Община Благоевград, в което той и брачната половинка му имат парцел.

***

„ Нека да сме наясно с едно обаче: България не е бедна страна, а е крадена страна. В България има и ресурсите, и фрагментите, и опциите, единствено махнете ченгетата, „ наш‘те хора “ и другите паразити от хранилките и ще се случат нещата “.

„ И питат: по кое време Брюксел е направил нещо за нас? Какво е направил тоя Брюксел за НАС?! Нали… с изключение на: че ни построи метро, автомагистрали (о, вие си мислехте, че Бойко ги е построил, нали? Лично, с ей тия две ръце, и е събрали персонално парите той, нали?), сътвори безвредни условия за храните, санира един куп здания, сътвори фондове за земеделието, за културата, за туризма, за дребния и междинния бизнес, за огромния бизнес… И макар паразитите по веригата, отново стигна и по предопределение и се построиха и направиха всякакви неща, колкото и да реват, обстоятелствата са обстоятелства, даже да се вършат, че не ги виждат “.

***

***

Цената на електрическата енергия за битовите консуматори от 1 юли ще бъде увеличена единствено с 3,3 %. Това оповестява Комисията за енергийно и водно контролиране, която е удостоверила плановете си.

***

„ Русия за пръв път призна, че бойци на наборна работа са взели участие във войната против Украйна “, съобщи мигнюз.

„ От началото на войната против Украйна (24 февруари) Русия заявяваше, че на фронтовата линия се изпращат единствено кадрови военни. Думите на Егиев са самопризнание за присъединяване в бойните дейности на младежи, отбиващи казармата “, означи израелската медия.

***

Ето тези пациенти ръководят Русия и си играят с пръст на аленото копче…

Злоба? Психични проблеми?

"... Отговорът е, че ги ненавиждам. Те са копелета и мръсници. Те желаят гибел за нас, за Русия. И до момента в който съм жив, ще направя всичко допустимо те да изчезнат "

***

„ Има явен режим на Европейския съюз. Сергей Лавров е особено необикновен в листа от хора, които не се позволяват. 

Едновременно с това, имаме ясни наказания за съветски полети. 

България следваше точните правила на Европейския съюз. 

Оттук-нататък няма да сме тези, които незаконно да пускаме нечии външни министри единствено тъй като те си мислят, че имат това право. 

Има правила, България ще ги следва и ще бъдем сътрудник в Европейски Съюз, от който не могат да се чакат неприятни изненади “. 

***

Шведското държавно управление оцеля след днешния избор на съмнение, откакто самостоятелната депутатка Амине Какабаве, която е иранска кюрдка по генезис, се въздържа при гласуването, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР